SEO (of ook zoekmachine-optimalisatie) is het verbeteren van de vindbaarheid in Google.

Technische opbouw

Behalve seo-copywriting, is ook de technische opbouw van de website belangrijk.

Zo worden trage websites bijvoorbeeld afgestraft door Google met een lagere ranking, omdat ze minder gebruiksvriendelijk zijn dan snelle websites. Drupal speelt hier erg goed op in, daarom maken we onze websites ook met dit Google-vriendelijke CMS.

Off-page SEO

Als derde pijler speelt ook off-page SEO een rol. Via sociale media en linkbuilding gaan we jouw website zelfs nog meer kunnen doen stijgen in de Google-zoekresultaten. Al onze inspanningen kunnen we ook monitoren met Google Analytics. Zo verkrijgen we een mooi overzicht van bijvoorbeeld het aantal bezoekers op je website en waar die vandaan komen.

Naast de advertenties is het uiteraard ook belangrijk om zo hoog mogelijk te scoren in de natuurlijke zoekresultaten. Aan de hand van o.a. een doorgedreven analyse van de zoekwoorden, een reeks onsite vuistregels, waaronder analyse van de broncode, de metatags en via offsite linkbuilding zal uw website een topplaats bereiken binnen de organische zoekresultaten van Google en Bing. In de meeste gevallen bereiken we binnen de 3 maanden de eerste pagina van Google. Een realistisch doel hierbij is 1 zoekwoord per pagina. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. 

Share This Post: