uw site en google berlaar

SEO (of ook zoekmachine-optimalisatie) is het verbeteren van de vindbaarheid in Google.

Technische opbouw

Behalve seo-copywriting, is ook de technische opbouw van de website belangrijk. Zo worden trage websites bijvoorbeeld afgestraft door Google met een lagere ranking, omdat ze minder gebruiksvriendelijk zijn dan snelle websites. WordPress en Drupal spelen hier erg goed op in, daarom maken we onze websites ook met deze Google-vriendelijke CMS’en.

Off-page SEO

Off-page SEO speelt ook een rol. Via sociale media en linkbuilding gaan we jouw website zelfs nog meer kunnen doen stijgen in de Google-zoekresultaten. Al onze inspanningen kunnen we ook monitoren met Google Analytics. Zo verkrijgen we een mooi overzicht van bijvoorbeeld het aantal bezoekers op je website en waar die vandaan komen.

Naast de advertenties is het uiteraard ook belangrijk om zo hoog mogelijk te scoren in de natuurlijke zoekresultaten. Aan de hand van o.a. een doorgedreven analyse van de zoekwoorden, een reeks onsite vuistregels, waaronder analyse van de broncode, de metatags en via offsite linkbuilding zal uw website een topplaats bereiken binnen de organische zoekresultaten van Google en Bing.

In de meeste gevallen bereiken we binnen de 3 maanden de eerste pagina van Google. Een realistisch doel hierbij is 1 zoekwoord per pagina. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Copywriting

Teksten schrijven voor een website, webwinkel of blog: Het is een vak apart.

Dit noemen we ook wel ‘seo-copywriting‘. Het gebruik van zoekwoorden (keywords) is hier heel belangrijk ! Tenminste als je wil dat Google jouw teksten kan lezen, begrijpen en ranken in zijn zoekresultaten.

Goede SEO-copywriting is echter een verstandige mix van goed schrijven voor zoekmachines (zoals Google, Bing) door middel van zoekwoorden, en overtuigend schrijven voor je lezers. Je teksten moeten dus niet alleen de juiste keywords bevatten, ze moeten ook vlot geschreven zijn en vlot lezen door je bezoekers.

Uiteraard bieden we binnen het domein van copywriting ook social media posts, nieuwsbrieven, e-mail marketing en andere copywriting aan.