tevredenheid van klanten

Tevredenheid van klanten, daar hechten wij belang aan.
Lees even mee wat klanten over onze samenwerking te zeggen hebben.

De samenwerking met Kris is heel vlot verlopen. Hij luistert goed naar wat je van de website verwacht, hoe je die wil gebruiken en welk 'beeld' je ermee wil neerzetten.

Hij denkt heel actief mee na over hoe hij dit alles het best vertaald kan krijgen naar de websitebezoeker. Hij reageert snel op mogelijke vragen, en zoekt mee naar gepaste oplossingen.

Kortom: eindelijk een IT-er die ook therapeuten begrijpt!

Werken met BlueBlot is werken met kennis van zaken.

Voor elke uitdaging vinden ze een oplossing. Ook het empathisch mee denken met onze organisatie is een sterke meerwaarde. De ontwerpen zien er ook steeds mooi en fris uit met de tijd mee.

Steeds bereikbaar en je kan altijd rekenen op BlueBlot!

Zoekt u een professionele webdesigner? Zoek niet verder, U hebt hem gevonden. Prijs/kwaliteit, service, opvolging, design, alles bespreekbaar en perfect uitgevoerd.

Na 6 jaar was het tijd om onze zelfgemaakt site te vervangen door iets professioneler. Wij zijn héél tevreden met het resultaat. Het is de ideale combinatie tussen onze wensen en de professionele tips en lay-out van Kris.
Wij zullen Blueblot zeker overal aanraden.

Blueblot web & design heeft voor ons de perfecte website gemaakt, tof logo, menus en suggesties makkelijk door ons aan te passen, precies wat we wilden.
In de loop van de jaren is elke vraag of aanpassing nooit een probleem geweest en altijd heel snel gebeurd. Heel fijne samenwerking die hopelijk nog lang mag duren.
Bedankt daarvoor Kris.

Professioneel, efficiënt en correct!
Wij zijn super tevreden met onze website en hebben hier al vele positieve reacties over gekregen van onze klanten. Onze website is zeer gebruiksvriendelijk en zeer aantrekkelijk!
Blueblot is TOP!!

Bedankt
Blueblot voor de stressloze samenwerking en de vele mooie websites die U voor ons maakte de voorbije jaren!
Snelle service, vlotte bereikbaarheid en jouw professionalisme stellen wij telkens ten zeerste op prijs.

Zeer professionele service!
Maakt mooie sites aan betaalbare prijzen en is zeer betrouwbaar!

Ik was op zoek naar een webdesigner die maatwerk kon afleveren én die op de hoogte was van de hedendaagse trends.
Bij Blueblot vond ik wat ik nodig had: iemand die mee nadacht, bereikbaar was, oog had voor design en dat allemaal aan een scherpe prijs!

'Door de complexiteit van onze website was het niet altijd eenvoudig om het eindproduct duidelijk af te bakenen. Tijdens het proces stelde Kris zich steeds flexibel op, was hij zeer toegankelijk en - belangrijk voor ons - dacht hij mee in functie van de organisatie.
Kortom, een goede service en fijne samenwerking, binnen het afgesproken budget!'

EEN HEEL DIKKE DIKKE MERCI, Kris! Hoedje af voor jouw betrokkenheid in deze situatie.
Ik beveel je warm aan in mijn netwerk.

Waaw waaw waaw!!! Echt enorm hard bedankt om dit voor ons te doen! 100% wat we nodig en het ziet er nog eens goed uit ook! DANKU!!